Lekker Eten op Buurtplein Batau

Binnenkort wordt er druk geschild, geroerd, gestampt, gepureerd en gegaard in de keuken op Buurtplein Batau. Het zomermenu is al bekend, de koksjassen en koksmutsen zijn gewassen en gestreken en de enthousiaste vrijwilligers staan klaar om de gasten te serveren. Don en Riekie Tetteroo beginnen dan met hun nieuwe eetinitiatief. De eerste keer aanschuiven kan op vrijdag 23 juni aanstaande om 17.00 uur. Daarna wordt ‘Lekker Eten op Buurtplein Batau’ iedere laatste vrijdag van de maand gehouden.

Voor een vriendelijke prijs van € 5,- kan iedere buurtbewoner uit Batau genieten van een 3-gangen menu. Aanmelden voor de 1e editie van ‘Lekker Eten op Buurtplein Batau’ kan bij de gastvrouw/heer op Buurtplein Batau aan de Dukatenburg 1. Dit is om de hoek van het winkelcentrum Muntplein. Heb je voedings-en dieetwensen? Ook deze kun je doorgeven.

Vanuit buurtbetrokkenheid van Riekie en Don Tetteroo, die zelf in de Muntenbuurt wonen, is het idee ontstaan om dit eetinitiatief te organiseren. Riekie Tetteroo tegenover onze redactie: ‘Wij vinden het vooral belangrijk om mensen een plek te bieden waar ze elkaar kunnen ontmoeten en waar mensen contact met elkaar maken. Waar echte gesprekken worden gevoerd en je wordt gehoord. Daarmee hopen we dat buurtbewoners elkaar zien en ook meer voor elkaar gaan doen en wat voor elkaar kunnen betekenen. Want weet: iedereen kan op zijn of haar eigen manier iets betekenen voor een ander.’

Don en Riekie Tetteroo

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk